Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
viking xxxxxxxxxxxx
(viking2008)
Wiking
Nie pijam kawy. Do kazdego wezwania trzeba przyjechać jak do potencjalnego zagrozenia zycia lub zdrowia. Taka praca. To jest dzielnica między innymi rozrywkowa. Jak kiedyś sobie wypijesz i cos ci sie stanie mam nadzieję ze nikt nie zadzwoni po karetke. Zawsze ktoś bardziej potrzebuje pomocy. Nie bronie bezmyslnie dzwoniacych po karetkę. Może wiesz co wykazały badania skoro tak sie wypowiadasz? Moze naprawde była potrzebna? Do Ciebie Robak czy Robek pisze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
viking xxxxxxxxxxxx
(viking2008)
Wiking
W Norwegii karetka przyjezdza jak jest zagrożenie życia? Bzdura. Myslisz ze kazdy jest lekarzem i jest w stanie ocenic nastepstwa jakiegoś zdarzenia? Pomyliłeś chyba Norwegie z Syria.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
bebel
(bebel)
Nowicjusz
viking2008 napisał:
Nie pijam kawy. Do kazdego wezwania trzeba przyjechać jak do potencjalnego zagrozenia zycia lub zdrowia. Taka praca. To jest dzielnica między innymi rozrywkowa. Jak kiedyś sobie wypijesz i cos ci sie stanie mam nadzieję ze nikt nie zadzwoni po karetke. Zawsze ktoś bardziej potrzebuje pomocy. Nie bronie bezmyslnie dzwoniacych po karetkę. Może wiesz co wykazały badania skoro tak sie wypowiadasz? Moze naprawde była potrzebna? Do Ciebie Robak czy Robek pisze.

Powiedzcie mi jak folksdojcze jak to jest byc smieciem ludzkim?Opluwacie Polske i Polakow,cos was gryzie,wiem co nienawisc,zanizona wlasna wartosc,jestescie przeciepami,ludzmi bez honoru i dumy,z ukrycia jak szczury piszecie za klawiatury,ja mimo ze 8 lat jestem za granica to kocham Polske,takimi jak wy wycieram buty,tylko podeszwy jestescie ponizej mojej podeszwy,prawdziwymi Norwegami nigdy nie bedziecie oni wami gardza,jak i my Polacy,jestescie nikim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
viking xxxxxxxxxxxx
(viking2008)
Wiking
Piszesz jak pisowiec czuje to. Tu jest mowa o pewnej sytuacji z artykułu. Widocznie masz ugnojone buty skoro musisz wycierac. A zza czego Ty piszesz? Też kocham Polskę ale co to ma do rzeczy. Na każdego wyleje sie hejt jak zasłuzy.Czy to bedzie norek polus czy inny. Widać że masz problem..Patriotyzm to bronić opinii Polaków nawalonych w samolocie? Kradnacych narzedzia i uprawiajacych szmugiel? Poczytaj jakąs ksiązke i nie obrazaj innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
orlu
(orlu)
Nowicjusz
viking jaki to patriotyczny login

a to pewnie polski wojownik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
hehehehe Biedne polaczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
viking xxxxxxxxxxxx
(viking2008)
Wiking
To tylko nick. Tylko nick. Wyszczególniasz cos małego do wielkich rzeczy.Nastepny do edukacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms14
(toms14)
Wiking
japa polskie bezrobotne świnie hahahhaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
X Y
(BladeRunner)
Wiking
Morda!
Za pijanym zlopem sie uciagacie, Polaka zamykaja bo gliniarz albo ochrona ma takie widzimisie to geby macie zamkniete. Moze jeszcze kosz ze slodyczami powinni mu dac na odchodne?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(BDSM666)
Wiking
te prostaki z norwegi latają do PL bo nie stać ich na imprezowanie u siebie w kraju bo wszystko maja drogie i są drętwi jak styl od łopaty do tego ,często jada na kredytówce a pojecie gotówki nie jest im znane jak ściana nie da to nie maja grosza przy dupie,u siebie liczą każdą koronę a za granicami swojej ojczyzny udają bogaczy i panów świata, kasować ich za usługę i to konkretnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok